Wat is een website van een schrijver zonder blog? Juist… Hier ga ik jullie vertellen over onderwerpen die mij bezig houden: teksten schrijven en blog-strategieën, bijvoorbeeld.

Ook deel ik hier graag: de boeken die ik lees, de avonturen die ik beleef, nieuwe hobby’s en over het algemeen een stukje vermaak (hoop ik).

Wie ben ik dan, dat ik zomaar een stukje van het internet claim en gebruik om mijn hersenspinsels te delen? Leuk dat je het vraagt! Ik ben Tessa, 26 jaar en ik woon in Leiden. Hardlopen is mijn uitlaatklep. Boeken zijn mijn escape from reality, en schrijven is één van de dingen die ik het liefste doe. Ik ben een held in eenpansgerechten, dansjes doen in de woonkamer en nieuwe hobby’s verzinnen.

Ik ben minder goed in gerechten met meer dan 10 ingrediënten, klussen in huis en het vinden van de weg. Ik ben met de auto minimaal tien minuten later, omdat ik altijd per ongeluk de toeristische route neem… Maar, je kunt niet overal goed in zijn.

Ik houd van talen, culturen en nieuwe dingen proberen. Ik houd ook van in het park zitten in de zon, puppy’s knuffelen en lachen met vrienden. Eén van mijn levensdoelen is een langere tijd rondreizen. Ik heb een moestuin, ik doe aan yoga en fitness. Ik houd niet zo van bloemkool en onaardige mensen. Ik ben ook niet zo’n fietser: ik wandel liever.

Dit jaar ben ik begonnen met TessTypt: een tekstbureau dat content creëert en ook meedenkt met de content strategie. Dit idee ontstond vanuit mijn MSc Bedrijfskunde en mijn liefde voor schrijven. Teksten typen is iets wat ik tijdens al mijn stages en (bij)banen heb gedaan. Ook is creatief schrijven één van mijn favoriete dingen op de wereld om te doen: met name gedichten, maar ook (korte) verhalen zijn onderdeel van het repertoire.

Nou, dat ben ik in een notendop. En, zoals het een echte millenial betaamt, heb ik ook social media: volg me via instagram!